home-NL

Padre Theo Beusink

1932 – 2019
Onze pastoor “migrantista”
Herder over de zwakkeren
Pastoor van migranten in nood
Pastoor die vecht voor een ieder
Brenger ook van positief nieuws
Verteller van prachtige anekdotes
Onvergetelijk, je bent weggegaan maar in ons hart nog aanwezig en je helpt ons bij ons doel, door te leren op een andere manier naar de mensen te kijken, zodat wij ze kunnen bijstaan.
Toos Beentjes
Image

Openingstijden

Dinsdag:      14:00 – 17:00 uur

Woensdag:  14:00 – 17:00 uur

Donderdag:  14:00 – 17:00 uur

Vrijdag:          14:00 – 17:00 uur

Als u ziek bent kom dan niet naar Casa Migrante, volg de regels van het RIVM en blijf thuis en/of laat u testen door de GGD.

Binnen Casa Migrante gelden ook de regels van 1 ½ meter afstand, handen wassen en respect voor de ander. Let op elkaars gezondheid.

Als je hulp nodig hebt, kun je een e-mail sturen naar info@casamigrante.com en/of bellen naar 020 68 44 803 en een bericht achterlaten met je vraag.


Jaarverslag 2020

Het jaar 2020 was voor u ongetwijfeld een bijzonder jaar door Covid-19. Zo ook voor Casa Migrante. Wij zijn al decennia lang een symbool in Amsterdam en omgeving als hulporganisatie voor de Spaanstalige migranten. Ondanks alle beperkingen die er zijn geweest zijn we dankzij de enorme inzet van vele vrijwilligers iedere dag, fysiek, telefonisch of digitaal open geweest. We hebben steeds gezocht naar wat wel mogelijk is. Als inloophuis bleven we open voor degenen die ons nodig hebben en we hebben de honderden mensen met hulpverzoeken gelukkig kunnen helpen.

In het bijgevoegde kleurrijke Jaarverslag 2020 kunt u lezen wat Casa Migrante het afgelopen jaar heeft kunnen betekenen voor de Spaanstalige migrant. Dit alles kunnen wij natuurlijk alleen doen met de hulp van velen; subsidiegevers, donateurs, door samenwerking met andere organisaties en door uw steun. Wij danken u daar hartelijk voor en hopen ook in de toekomst op uw gulle steun te mogen rekenen.

Wij wensen u heel veel leesplezier.